Over ons

Wie zijn wij?

Apotheek Amery is een begrip in Nieuwpoort-Stad! Onze stichter was apotheker Karel Amery, opgevolgd door Fernand Calie. Sinds 2014 heeft apotheker Annelies Van Lerberghe de fakkel overgenomen.  Ze studeerde af in 2011 aan de Universiteit van Gent en deed eerst ervaring op in een andere apotheek, waarna ze zich in Nieuwpoort vestigde.

Annelies kan rekenen op een dynamisch en enthousiast team. Apothekers Eline & Lode staan samen met farmaceutisch assistent Amber elke dag voor je klaar om je te begeleiden met persoonlijk advies

Naast geneesmiddelen bieden wij een uitgebreid productgamma van onder andere homeopathie, voedingssupplementen, magistrale & huisbereidingen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. We beschikken steeds over voldoende lokale voorraad en kunnen snel bij onze groothandel bestellen indien nodig. Meestal kan je dezelfde dag nog jouw bestelling bij ons ophalen.

Vlot online bestellen

We verwelkomen je graag in onze apotheek - maar weten dat het niet leuk is om tweemaal langs te moeten komen omdat een product nog niet beschikbaar is. Op onze website kan je altijd de beschikbaarheid van producten controleren en zo beter inspelen op wanneer je best bij ons langskomt.

Annelies Van Lerberghe

Apotheker - Titularis

Universiteit Gent

Eline Christiaen

Apotheker

Universiteit Gent

Amber Nollet

Assistent

Lode Van Eygen

Apotheker

Universiteit Leuven

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Online bestellen en levering

Je kan bij ons producten op de webshop bestellen en afhalen in de apotheek of aan onze automaat. Je kan ook producten op voorschrift bij ons bestellen, al dien je die wel ter plekke te betalen. Het is mogelijk om je voorschrift op voorhand via onze site door te sturen, maar het volstaat om je voorschrift mee te nemen wanneer je jouw bestelling afhaalt.

Volg ons op de voet via Facebook, waar we laatste updates delen en je ook meer informatie terugvindt over onze workshops. Ook via die weg kan je ons snel een vraag stellen.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht