Puppy Trainer Liq 20ml 11557

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Puppy Trainer van Beaphar is een vloeistof die helpt bij het trainen van puppy's om de behoefte te doen op de plaats waar u dat wilt. Met behulp van Beaphar Puppy Trainer kunnen onprettige gewoontes worden afgeleerd. Beaphar Puppy Trainer kan het beste samen met de Beaphar Puppy Pads gebruikt worden.

Gebruik
  • Binnen: Gebruik binnen een Beaphar Puppy Pad. Druppel op de Puppy Pad 2 à 4 druppels Puppy Trainer. Laat uw pup hier aan snuffelen en de plaats zal herkenbaar worden voor de hond. Zorg ervoor dat u dit herhaalt, het liefst enkele malen per dag, vooral na het ontwaken, na elke maaltijd en voor het slapen gaan.
  • Buiten: Druppel royaal op de plaats waar uw puppy zijn behoefte mag doen. Herhaal dit enkele malen per dag.
Gegevens
CNK1188010
Fabrikanten2pharma, Beaphar
MerkenBeaphar
Breedte41 mm
Lengte40 mm
Diepte104 mm