Mepore Film + Pad Oval 5x 7cm 85 275200

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mepore Film is eenvoudig te gebruiken dankzij het geoptimaliseerde steunkader en kan zonder problemen met handschoenen worden aangebracht. Het transparante, zelfklevende filmverband is ideaal voor gebruik als secundaire fixatie en als primair verband voor diverse schone wonden. Mepore Film volgt de contouren van het lichaam van de patiënt en beschermt tegen virussen, bacteriën (microbes groter dan 25 nm) en doorsijpelend vocht.

Indicatie

Mepore Film is bedoeld voor diverse wonden in de granulatiefase, zoals oppervlakkige brandwonden, IV-locaties, schaafwonden, laceraties, donorplaatsen, oppervlakkige doorligwonden en gesloten chirurgische wonden, en het kan helpen huidbeschadiging te voorkomen. Het kan worden gebruikt als een flexibele fixatie of als secundair verband boven voor het afdekken als hydrogels, alginaten en schuimverbanden. Mag niet direct op diepe wonden waarbij spieren, pezen of botten zijn betrokken of op derdegraadsbrandwonden worden gebruikt.

Gegevens
CNK2539138
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenMepore
Breedte124 mm
Lengte144 mm
Diepte96 mm